Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com
Сватбено изложение Wedding Expo Alegria

Wedding Expo Alegria 2022

Различното сватбено изложение
 
Главен организатор на събитието е сватбена агенция Алегрия в партньорство с  Grand Hotel Millennium Sofia и Phlox Flower Boutique.
 
 Установихме стандарти, които днес имаме амбициите да подобрим.   Бяхме първите, които въведохме един съвсем различен формат на изложение.
 
Такъв, който включва тематични семинари, презентации и майсторски класове, възможност за проби на рокли, грим, дегустации на коктейли, торти и какво ли още не!
 
Показахме ви как протича една истинска сватба, запознахме ви с работата на повече от 60 от най-изявените специалисти от сватбения бранш.
 
Направихме всичко това с адски много любов и отдаденост и с това доказахме че Алегрия е агенция, с отношение към клиента, към партньорите и към всеки един детайл.
 
С организирането на само 2 сватбени изложения доказахме, че в България има много талантливи хора и всички те имат нужда да покажат своята работа по един малко по-персонален и различен начин. Но освен тях, има и много прекрасни и влюбени двойки, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже пътя, по който да вървят, докато организират своя мечтан сватбен ден.
 
И въпреки че времената, в които живеем, са трудни, ние от Сватбена агенция Алегрия и Phlox, заедно с нашите партньори от Гранд Хотел Милениум, вярваме, че бизнесът и клиентът е време ОТНОВО да си подадат ръка и да се потопят в магията на физическите събития.
 
Затова с огромно удоволствие ви каним да изживеете една незабравима емоция като посетите третото издание на най-различното и емблематично сватбено изложение в България – Wedding Expo Alegria.
 
То ще се проведе на 15-ти януари 2022 от 10:30 до 18:30 в Гранд Хотел Милениум София.
 
Едни от най-изявените сватбените агенции, хотели, фотографи, оператори, таньцори, гримьори, музиканти, сладкари, дизайнери и още много други, ще очакват ВАС – бъдещите младоженци, за да ви покажат отблизо своята работа и да ви дадат възможност да зададете всички свои въпроси.
 
Форматът на нашето изложение ще остане непроменен, програмата на семинарите отново ще бъде разнообразна и пълна с изненади, които сме сигурни, че ще ви харесат.
 
Ще бъде интересно, това ви го обещавам!
Споделете радостта в ...
bg_BG