Wedding Expo Alegria

3_1

 

Ето, че дойде и краят на първото, но не последно, издание на най-различното и вълнуващо сватбено изложение Wedding Expo Alegria! 😍 Време е да направим равносметка и да изразим своята благодарност към всички хора, които по един или друг начин участваха. Думите са малко, за да изразим радостта, гордостта и положителните емоциите, които изпитахме през тези два дни, но ще се опитаме в този дълъг пост да благодарим на всички, които допринесоха за грандиозния успех на изложението! Първо искаме да благодарим на всички вас, бъдещи младоженци, които решихте да прекарате уикенда си заедно с нас. Над 800 души ни удостоиха със своето присъствие, за което ние сме горди и изключително щастливи! Благодарим ви от сърце! 💜

Най-важното, за нас организаторите,е че успяхме да бъдем наистина Различни и да организираме изложение, което накара всички( изложители и младоженци) да се чувстват прекрасно и да усетят положителната енергия и приятелско настроение, с което бяхме заредени.

Специални благодарности на целият екип на Wedding Expo Alegria, без чиято подкрепа и отдаденост нищо нямаше да бъде същото! Благодарим ви от сърце на всички и ви очакваме отново през 2019г.

Научи повече!

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better