We will be happy to help youwedding@alegriabg.com

Wedding Expo Alegria

Различното сватбено изложение , създадено с много любов, емоция и мисъл за клиентите и изложителите.
 
Главен организатор на събитието е сватбена агенция Алегрия в партньорство с  Grand Hotel Millennium Sofia и Phlox Flower Boutique.
 
С организирането на  3 успешни издания  доказахме, че в България има много талантливи хора и всички те имат нужда да покажат своята работа по един малко по-персонален начин.
Но освен тях, има и много прекрасни и влюбени двойки, които имат нужда някой да им подаде ръка и да им покаже пътя, по който да вървят, докато организират своя мечтан сватбен ден.
 
_________ ׂׂૢ་༘࿐
 
  • Oще с първото издание през 2018-та година успяхме да ъстановихме стандарти, които днес имаме амбициите да подобрим.  
  • Бяхме първите, които въведохме един съвсем различен формат на изложение. Такъв, който включва тематични семинари, презентации и майсторски класове, възможност за проби на рокли, грим, дегустации на коктейли, торти и какво ли още не!
  • Показахме на бъдещите младоженци как протича една истинска сватба и им позволихме да изживеят истински емоции
  • Имахме удоволствието да посрещнем повече от 70 от най-изявените професионалисти в бранша и да подадем ръка на повече от 3500 бъдещи младоженци  
  • Направихме всичко това с адски много любов и отдаденост и с това доказахме, че Алегрия е агенция, с отношение към клиента, към партньорите и към всеки един детайл.
_________ ׂׂૢ་༘࿐
 
Затова с огромно удоволствие ви каним да изживеете една незабравима емоция като посетите четвъртото издание на най-различното и емблематично сватбено изложение в България – Wedding Expo Alegria.
 
То ще се проведе на 14-ти и 15-ти януари 2023 от 10:30 до 18:30 в Гранд Хотел Милениум София.
 
Едни от най-изявените сватбените агенции, хотели, фотографи, оператори, таньцори, гримьори, музиканти, сладкари, дизайнери и още много други, ще очакват ВАС – бъдещите младоженци, за да ви покажат отблизо своята работа и да ви дадат възможност да зададете всички свои въпроси.
 
Форматът на нашето изложение ще остане непроменен, програмата на семинарите отново ще бъде разнообразна и пълна с изненади, които сме сигурни, че ще ви харесат.
 
Ще бъде интересно, това ви го обещавам!
Споделете радостта в ...
en_US