We will be happy to help youwedding@alegriabg.com

Ценни съвети при предложение за брак по Коледа

Ценни съвети при предложение за брак по Коледа

В момента, в който сте осъзнали, че вече е време за „голямата крачка” и сте готови да предложите брак на своята любима, неминуемо изниква въпросът – как и кога да стане това?

Много бъдещи младоженци избират именно коледните празници за този незабравим момент, в който да попитат заветното „Ще се омъжиш ли за мен?”. И ако сте получили куп съвети от приятели, роднини и списания как точно да предложите брак на своята избраница, днес ние ще ви дадем няколко ценни насоки относно това с какво трябва да се съобразите, когато съдбовният миг наближи:

 

  1. Не правете предложението си „неподготвени”

Да, със сигурност предложението за брак трябва да е спонтанно, искрено и да изразява вашата любов. Но годежният пръстен винаги ще е „на мода”, дори и за най-нестандартно мислещите дами. Ако просто така попитате „Ще се омъжиш ли за мен”, без да сте подготвени с пръстен, рискувате да се стигне до известно разочарование, въпреки, че са ви отговорили с „ДА”. За тези неща няма втори дубъл, така че – изберете подходящ пръстен, който да е красив, от качествен материал и да е по мярка на вашата любима.

  christmas-2

  1. Внимавайте с публиката – понякога не е чак толкова добра идея

Всички сме виждали романтични сцени, в които млад мъж предлага на своята любима пред цял стадион или пред публиката в концертна зала. Ако възнамерявате да заложите на публичността обаче – бъдете внимателни. Коледното парти, семейната коледна вечеря или новогодишната нощ с приятели може и да са страхотен момент, но може да се окаже и точно обратното. Съобразете се с темперамента на своята дама – ако тя не е толкова по „публичните” изяви, може би е по-добре да направите предложението си, когато сте насаме – сред домашен коледен уют.

  1. Годежният пръстен не бива да замества коледния подарък

Да, за повечето от вас звучи напълно логично най-прекрасният годежен пръстен да е достоен коледен подарък. И вероятно са прави. Но все пак, той има съвсем различна символика и е добре в последствие да подарите още нещо на своята избраница. Дори и да е съвсем дребно и символично, тя със сигурност ще оцени жеста и това, че въпреки голямото събитие, не сте пропуснали да й купите нещо по случай Коледа.

christmas-hot-chocolate-proposal

  1. Помислете за запомнящо се предложение в коледната нощ

Понякога най-романтичните и незабравими предложения за брак стават съвсем спонтанно. Но да кажем, че това е по-скоро изключение от правилото. Така че – помислете за някакъв запомнящ се начин, чрез който да направите предложението наистина специално. Ето някои идеи:

  • Закачете кутийката с пръстена на елхата
  • Напишете „Ще се омъжиш ли за мен” в снега
  • …или пък го напишете с коледни лампички на стената
  • Променете текста на някоя коледна песен, така че да звучи като предложение за брак
  • Кутия в кутията – сложете пръстена в малка кутия, нея – в по-голяма, след това в още по-голяма и… сложете най-голямата кутия под елхата.

Е, това е засега от нас. Желаем ви да имате сполука, тя да каже „Да”, пръстенът да е по мярка, а споменът – да е незабравим!

 1468311546-syn-xxx-1467060894-stephanieparsley-0013

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
en_US