We will be happy to help youwedding@alegriabg.com

Най-актуалните сватбени тенденции през 2019г!

Най-актуалните сватбени тенденции през 2019г!
wedding-trends-2019-featured

За булките, на които им предстои сватба през 2019г. подготовката кипи с пълна сила!  Именно за тях сме събрали на едно място 30 от най-актуалните сватбени тенденции за 2019г. Смели цветове, романтични цветя, приказно осветление и още какво ли не – всичко това може да видите тук!

Тенденция 1:  Корал Цветът на годината

Може би сте чули, че Изследователския и информационен център по цветовете Pantone избра цветът с оттенък на „жив корал“ за цвят на годината за 2019-та!  Жизнен, топъл, весел и оптимистичен – този цвят е идеален за всяка една сватба, независимо от тематиката.

Цветът е страхотен както за сватбени покани, така и за сватбена украса, добавяйки романтика, нежност и радост. Освен това се съчетава перфектно с украсата от цветя – от сватбения букет, та до цветятата по масите. Може да се използва и за тортата, даже!

wedding-trends-2019-coral-wedding-decorations-marble-cake-elisecakes wedding-trends-2019-coral-wedding-decorations-coral-flower-reception-decor-inijephoto

wedding-trends-2019-coral-wedding-decorations-flower-in-gold-jar-KRISTINA-CURTIS

Снимка: elisecakes via Instagram; inijephoto via Instagram

Тенденция 2: Магическо сребърно, горчица и пепел от рози – перфектните цветове за сватба!

Искате да сте оригинални и да се отличавате, но все пак не искате да избягате от мечтата си за традиционна сватба в бяло? Тогава добавете малко цветно елементи – всяко сватбено украшение и всеки детайл от тоалета на булкатамогат да изглеждат много по-стилно, ако добавите правилния цвят!

Ще попитате кои са правилните цветове тази година? Освен гореспоменатия корал – магическо сребърно, горчица и пепелява роза! Може да е малко трудно да си представите как точно да ги съчетаете в сватбения си дизайн, затова ви предлагаме няколко примера:

  wedding-trends-2019-bridal-table-grey-tablecloth-with-white-flower-centerpiece-laurenfair wedding-trends-2019-mustard-wedding-pale-lilac-and-white-roses-with-greenery-lindsay-hackney wedding-trends-2019-outdoor-reception-under-dusty-pink-tent-decorated-with-roses-and-greenery-roman_ivanov_weddings

Снимки: laurenfair via Instagram; Lindsay Hackney Photography

Тенденция 3: Сватбени рокли 2019

Искате ли да знаете кои са най-горещите тенденции в сватбените рокли за сезон 2019? Първо и много важно – тази година на мода са смелите и дръзки сватбени рокли. Модата на роклите като на принцеса отмина! Бъдете себе си, бъдете оригинални и не се притеснявайте да се отличите!

Огромни 3D цветя и големи панделки за смели булки.Супер изчистени и семпли копринени рокли и булчински костюми за модерна церемония в гражданското. Искате ли още?  Многопластови рокли с прозиращи бодита за плажни сватби. И, о, трябва да погледнете тези дълбоки деколтета, стигайки чак до пъпа. Дума на годината? Устойчивост! Екологичните материали, работната етика и тъканите втора употреба са най-добрите модни решения!

 wedding-trends-2019-a-line-with-tattoo-effect-back-berta

wedding-trends-2019-simple-trumpet-with-spaghetti-straps-for-beach-suzanne-neville

Снимки: Berta, Galia Lahav, Suzanne Neville

Тенденция 4: Сватбени прически 2019

Напоследък сватбите в стил бохо и рустик определено са във вихъра си и съответно този стил завладява и сватбените прически. Рошавите и небрежни кокове, както и плитките, са изключително модерни този сезон.

Искате да добавите и аксесоари? Има два варианта – или да го направите семпло, но забелязващо се – например с едно огромно цвете в косите, или да го направите деликатно – с една нежна диадема.


wedding-trends-2019-elegant-royal-bun-with-side-braid-and-loose-curls-blushandmane

wedding-trends-2019-swept-half-up-half-down-with-braids-xenia_stylist

wedding-trends-2019-swept-textured-updo-with-loose-curls-on-dark-hair-with-gold-accessorie-cruzmakeupСнимки: cruz.makeup via Instagramblushandmane via Instagramxenia_stylist via Instagram

Тенденция 5: Метални детайли

Медта и бронзът вдъхновяват булките през 2019. Мекият блясък на медта създава уютна атмосфера за всички, а бронзът променя границите визуално и прави всичко да изглежда просто великолепно.

Позлатените елементи също са една от новите тенденции, както и съчетанието от златно и черно. То придава чистота и изисканост на детайлите.

2019-wedding-trends-from-pinterest-metallic-golden-candlesticks-vicky-baumann

2019-wedding-trends-from-pinterest-metallic-table-and-geometric-decorations-with-flowers-paula-visco-photography

wedding-trends-2019-long-table-with-silver-tablecloth-and-plates-mango-studios

wedding-trends-2019-tall-elegant-silver-vase-and-lanterns-with-white-flowers-decorated-the-aisle-yvette-roman-photographyСнимки: Yvette Roman PhotographyMango StudiosEspecially Amy

Тенденция 6: Минимализъм в бяло и зелено

Минималистичният дизайн и съобразяването с екологичността са най-нашумелите тенденции за 2019г. Така че хич не се изненадваме, че комбинацията от тези два тренда, използвайки зеленото във всичките му нюанси, е по-популярно отвсякога.  Особено популярна е комбинацията от начупеност като яйцеви черупки или алабастрово бяло, както и зелена гора или папрат. Те добавят стил и елегантност към вашата перфектна сватба.

Освен това, този дизайн е изключително удобен, защото има много изчистена линия и е много лесен за комбинация. Минималистичната украса в зелено и бяло добавя стил към всяка една сватба и е един универсален избор, независимо дали сватбата ви е в стил бохо, в изискана зала, в градина и т.н.

3d0e57730359775248676b01ba108263 wedding-trends-2019-white-burlap-tablecloth-and-greenery-eucalyptus-table-runner-with-candles-duepunti-wedding-photography wedding-trends-2019-minimalistic-black-white-bridal-welcome-signs-with-white-flowers-and-greenery-anna-duncan-photography

Снимки:Source: Anna Duncan PhotographyBrad And Jen PhotoDuepunti Wedding Photography

Тенденция 7: Далия – сватбеното цвете на 2019

За кое цвете се сещате, когато си мислите за сватба? Много години подред това беше розата – червена, бяла жълта, но 2019 година е тук, за да промени този стереотип!

Със сигурност ще се изненадате, когато разберете, че новата кралица на сватбените цветя е именно далията! И защо ще попитате? Най-напред, тя има изключителна гама от цветове, които могат да бъдат включени във всяка цветова схема. Далиите ни напомнят за звезда. Също така, те добавят текстура към всеки цветен дизайн и вероятно донякъде космически чар на вашите декорации.

 wedding-trends-2019-bridal-bouquet-dahlia-pink-rose-flower-leliascarfiotti wedding-trends-2019-bridal-table-centerpiece-silver-vase-with-blush-pink-dahlia-flower-gray-leaves-leliascarfiotti

wedding-trends-2019-dahlia-flower-white-blush-pink-lilac-tablerunner-fancy-pants-wedding

Тенденция 8: Сватбени балони!

Въпреки че балоните обикновено се асоциират с празненствата за рождени дни, те всъщност за изключително подходящи и за сватбената украса! Това е една от най-новите и забавни сватбени тенденции. Преди да кажете „Ааа, не!“, погледнете тези прекрасни украси! Не са ли уникални?

Може да комбинирате балони с цветя или да поръчате украса само от балони. Всъщност украсата само от балони е идеалното решение, ако вие, или някои от гостите ви, сте силно алергични към цветята!

Trend 9: Изчистена сватбена декорация с полиакрил

Планирате утра модерното събитие? Изчистените полиакрилни елементи определено ще придадат стил и ще изглеждат доста лъскави. Може би ще се изненадате и от факта, че са доста по-устойчиви от традиционното стъкло. Тези декорации са леки и може да изглеждат чупливи, но всъщност е почти невъзможно да бъдат счупени.

Този вид елементи придават шик, изискан стил и скъп вид на всяка една сватба. Те са изключително елегантни и минималистични и ще придадат пищност н всяка една сватба.

Тенденция 10: Украса с висящи цветя

Планирате сватба извън града?  Висящите цветя ще превърнат всяка една сватба във вълшебна приказка, независимо дали тя е в двор, в някоя градина, в гората или под голяма тента. Глицинията, падаща нежно от тавана, различни украшения с цветя и дори малки саксиики с цветя – кое би придало повече празнично настроение? Накарайте гостите си да почувствате уникалността и силата на природата!

Тенденция 11: Най-горещният тренд за 2019 – Неон!

Това е красиво решение за разнообразяване на сватбеното тържество с нещо светло и необичайно. Тази опция е идеална ако сте творческа и артистична двойка. Неонът или светлинното шоу ще впечатли гостите, а цветните снимки ще останат за дълго време във вашите фотоалбуми.

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
en_US