We will be happy to help youwedding@alegriabg.com
Сватбени торти за вашата сватба от сватбена агенция Алегрия

Сватбени торти

Сватбени торти за вашия неповторим празник

Сватбената торта – красива, изящна, вкусна и толкова атрактивна. Години наред, сладкари и майстори по цял свят творят нови и все по-красиви модели, за да можем днес да се радваме на безброй модели сватбени торти. За наша радост, както и за радост на всички бъдещи младоженци, сватбените торти започват да изглеждат все по-зашеметявящо и атрактивно. Никак не е лесно да изберете сред тези изящни изработки и невероятни вкусове.

Навсякъде по света разрязването на сватбената тортата е един от най-вълнуващите моменти. За това и изборът на сватбената торта е съществен елемент от подготовката. Традицията на сватбения ритуал тортата да се разрязва едновременно и от жениха и невестата датира още от  древен Рим,  като това  била първата храна споделена от съпружеската двойка. Останала непроменена през годините, тази традиция и до днес приковава вниманието на  гостите към младоженците. Традиционно тортата  трябва да бъде съчетана с цвета на  сватбата и мотивите на сватбения букет.

За това, за да бъде изборът ви лесен, ние ви предлагаме изобилие от модели, вкусове и аранжировки. Нашите невероятни и талантливи сладкари ще се погрижат да ви предложат най-доброто според стила на вашата сватба. Стандартни, нестандартни и 3D. Шоколадови фонтани, арт десерти и какво ли още не

Запознайте се и с другите ни Услуги и събития

Споделете радостта в ...
en_US