We will be happy to help youwedding@alegriabg.com
Препоръки сватбена агенция Алегрия - Alegria

Само малка част от доволните ни клиенти

Ако искате да се насладите на вашият сватбен ден и да изживеете всеки миг пълноценно сватбена агенция Алегрия е правилният избор!

Vesy and Barry

Alegriq we can’t put into words how amazing your company is.
From the first meeting we had with you..we immediately knew you were who we wanted to conduct and organise our wedding. Everything you did for our special day was perfect
There is nothing more to say other than if you want the perfect day…Alegriq is your answer

Image

Маргарита и Александър

От сърце благодарим на Биляна Цанева и DJ Слави за прекрасния ден! Благодарим за страхотното настроение, неповторимото отношение и за веселите изненади! Без вас денят ни нямаше да е това, което беше, защото вие внесохте толкова много емоция в него! Успех във всички бъдещи начинания!

Не случайно Биляна е една от най-търсените и предпочитани водещи за изнесен ритуал. Изнесеният ритуал беше толкова романтичен и нежен, че успя да разчувства както нас, така и голяма част от гостите ни. Биляна вмъква винаги нотка индивидуалност и разказва твоята лична приказка по един магичен начин. Благодаря ти, че беше част от празника ни и продължавай да правиш магията си и да носиш радост. 

С обич – Цвети и Георги

Image

С голямо удоволствие препоръчвам на бъдещите младоженци Сватбена агенция Alegria за организацията на техния сватбен ден. Биляна е изключителен професионалист, много дисциплинирана и в същото време усмихната, позитивна, и отдадена на това, което прави. С приятелско чувство и индивидуализъм подхожда към всяка двойка, дава предложения и разчупва дори и най-традиционните сватбени ритуали! Благодарим й от сърце, че с голямо усърдие организира нашата сватба, беше до нас във всеки един момент от деня, забавлява нашите гости, за милите й думи, за всичко! ❤️❤️❤️

Image

Сем. Николови

Сватбена агенция Алегрия – най-добрата сватбена агенция – невероятен екип от професионалисти, които показаха лично отношение, ентусиазъм и неизчерпаема енергия за осъщесвяването на нашата сватбена приказка, дадоха всичко от себе си да се чувстваме спокойни, за да може да се забавляваме и насладим на сватбеното ни тържество  Специални благодарности на Биляна Цанева – професионалист, прекрасен човек, страхотна водеща  Радваме се, че те намерихме, беше незаменима част от нашия празник, наша водеща и приятел :-* Благодарим ти :-* Теодора и Никола Николови

Image

Сем. Георгиеви

“Човек е богат със своята цел,
Богат е със своя собствен дял, но
Не с това, което е взел, богат е с това, което е дал!”
Вие ни дадохте много – един незабравим сватбен ден!

Иcĸaм дa Bи изĸaжa бeзĸpaйнaтa cи блaгoдapнocт зa тoвa, ĸoeтo cътвopиxтe- нашата сватбена приказка! Oщe oт пъpвaтa ни среща с Биляна, двaмaтa c мoят (вече) cъпpyг пoчyвcтвaxмe, чe cмe в cигypни pъцe, в pъцeтe нa човек пpoфecиoнaлиcт, ĸoйтo знaе ĸaĸвo пpaви! Благодарим Ви за щастието, отзивчивостта, радостта и усмивките,с които ни дарихте на нашия специален ден! Пожелаваме Ви да ощастливите още много двойки, да пожънете невиждани успехи и да вървите само напред и нагоре! Продълважайте все така с усмивка да сбъдвате мечтите на хората!

Image

Искам да изкажа от мое име и от името на прекрасните ни младоженци огромната ни благодарност към сватбена агенция Алегрия и най-вече към Биляна Цанева. С огромен професионализъм, много внимание, човечност и лично отношение, тя и нейния екип сътвориха за нас един приказен ден, изключително събитие, което всички ще помним! Благодаря ти от цялото си сърце и ако имаме отново такова събитие с радост ще го поверим на теб! Сърдечни поздрави, Валентина Иванова

Image

сем. Илиеви

Минаха повече от две седмици от нашата сватба, а ние все още не можем да намерим подходящите думи, с които да изкажем благодарността си за това, което направихте за нас. Превърнахте сватбения ни ден в приказка и тя се оказа по-красива и вълшебна дори от тази в нашите мечти. Сватбена агенция Алегрия и Phlox Flower Boutique в лицето на Биляна Цанева, ДЖ Тони, Марияна Карамаркова, благодарим ви от сърце, че направихте нашият най-специален ден толкова незабравим и неповторим! Думите никога няма да бъдат достатъчни, но едно нещо искаме да запомните, в нашите сърца вие винаги ще заемате най-специално място!
P.S. Ако можехме, бихме ви дали не 5, а поне 5 000 000 звезди.  

There has been more than 2 weeks since our wedding and stil, we cannot find the right words to express our gratitude for what you did. You turned our day into a fairy tale, which turned out to be more beautiful and magical than the one in our own dreams. Wedding agency Alegria and Phlox Flower Boutique, in the face of Bilyana Tsaneva, DJ Tony, Mariyana Karamarkova, from the bottom of our hearts we thank all of you for making our special day this incredible and memorable. Words will never be enough but one thing you must always remember, in our hearts you will always have a very very special place!
P.S. If we could, we would have given not just 5 star rate, but at least 5 000 000 stars.  

Image

Сем. Генови

Радвам се, че те намерихме! Билянка – избрахме я само за няколко минути от първото виждане и това се оказа най-доброто и най-бързо взетото решение за цялата сватба! Не е нужно много време за да се види колко чудесен, позитивен и харизматичен човек си, а ентусиазмът, невероятният хъс за работа, който имаш, енергията… отдадеността през тези месеци бяха знак, че си от онези рядко срещани хора, които влагат себе си и сърцето си в нещата, които правят така че да станат добре!
Най-сладкото от всичко е приятелството и уникалния ден, които заедно с целия екип, направихте такъв, че за много хора това да бъде най-веселата сватба досега и да остане незабравим не само за нас, а и за тях!
Нямах търпение да отида на собствената си сватба и да се насладя на цялата приказка!
Прдължавайте те да обичате това, което правите!

Image

Сем. Ангелови

Няма думи, които да опишат това колко сме благодарни на Биляна за професионализма, ентусиазма, страхотното настроение и хармонията с която ни дари в един от най-важните ни дни! Билянче, още от самото начало ти повтарях, че това именно ТИ да си наша водеща е едно от най-добрите ми решения и съм искренно благодарна и щастлива, че потвърди това със всичко което направи на този ден!
Знаем, че сватбата ни беше леко изпитание имайки предвид различните езици, раси и вкусове, но ти успя да докоснеш сърцата на всеки един от гостите ни с твоите вълшебни думи и лъчезарност!
Нека всеки който иска да има сватба, която ще се помни с веселба, романтика и забава не се колебае и да се свърже с екипа на Алегрия за да изживее мечтаната си сватба!
Искренни благодарности отново Билянче, неповторима си! ❤️
Image

 

Сем. Николови

Сватбена агенция Алегрия – най-добрата сватбена агенция – невероятен екип от професионалисти, които показаха лично отношение, ентусиазъм и неизчерпаема енергия за осъщесвяването на нашата сватбена приказка, дадоха всичко от себе си да се чувстваме спокойни, за да може да се забавляваме и насладим на сватбеното ни тържество  Специални благодарности на Биляна Цанева – професионалист, прекрасен човек, страхотна водеща  Радваме се, че те намерихме, беше незаменима част от нашия празник, наша водеща и приятел :-* Благодарим ти :-* Теодора и Никола Николови

 

Image

Сем. Дурчови

Малко са думите, с които могат да се опишат позитивизма, отдадеността, професионализма и приятелското отношение на Биляна и целия екип на Алегрия! Искрено благодарим за всички усилия, които положихте за да бъде нашият ден една вълшебна приказка! А тя наистина беше такава! Рядко се срещат хора, толкова отдадени на работата си и влагащи сърцето си във всичко, което правят! Благодарим за всичко, което направихте за нас!

Image

Quite simply the best…Our wedding was perfect. Thank you for making this possible. You combined a traditional Bulgarian wedding with an English twist to make our day so special. Love from
Barry Sinfield and Veselina Kalcheva ( now Sinfield )

Image

Сем. Ангелови

Благодарим от сърце на целия екип ! Направихте празникът ни незабравим и по-красив, дори и от вълшебните приказки на Шарл Перо

Image

Сем.Василеви

Благодаря на целия екип за моята мечтана сватба! Благодарна съм, че избрах Вас и Ви се доверих за този прекрасен ден!

Image

Сем.Пенчеви

Изключителен професионализъм, внимание към всеки детайл и разбиране на клиента! Надхвърлихте нашите очаквания, благодарим ви от сърце!

Image

Сем.Александрови

Благодарим ви от сърце, че направихте този ден още по-незабравим

Image

Сем.Людови

Благодарим много за всичко ! Всичко беше страхотно!

Image

Силвия и Теофанис

Благодарим от сърце на целия екип на Алегрия, който беше до нас в най-важния за нас ден!
Биби, продължавай да носиш усмивки и да сбъдваш мечти. В твое лице намерих не само човек, който да ми даде съвети и да ми помогне, но и добър приятел. Продължавай да бъдеш все така лъчезарна, усмихната и сърдечна. Специални благодарности и на Марианка, която сътвори една приказна декорация надминавайки нашите очаквания.
Не на последно място благодарим и на DJ Слави, който се погрижи за доброто настроение на нашите гости.
Страхотен екип сте! Продължавайте да дарявате усмивки и позитивни емоции!

Image

Sabrina and Milko

Bilyana was very professional and very well organized! Everything was planned perfectly for our wedding and she was always very responsive and fast with any queries we had.

Also, she has lots of creative ideas to really make your wedding one of a kind.
I also love that the ceremony and entertainment can be in English and also she sent me all previous offers etc. in English, which other agencies didn’t do at all!

Also the decoration and music were perfect and everyone was so reliable and professional.

We are so happy we chose alegria for our wedding! I couldn’t have wished for a better event!
Thanks again for making our day so special!!!

Image

Златимира и Георги

Благодарим от сърце на Биляна и Дж Слави за съдействието нашият най-важен ден да стана повече от прекрасен
Бликаща от положителна енергия, творчески ентусиазъм и индивидуален подход към младоженците , Биляна спечели нашето доверие с комуникация предимно от разстояние.Прие с желание молбата ни да води тържеството в Македония ; със старание изпипа всяка наша идея ; изненада гостите ни и нас самите със самоинициативи , поради което за нашата Голяма Балканска сватба се говори с любов и до днес 

Благодарим Ви ,Алегрия 

Сем.Владимирови

Много, много благодарим на Биляна Цанева за прекрасната церемония, помоща и подкрепата ! Всички се забавляваха искрено и харесава изнесения ритуал, който направихте! Страхотни сте!

Image

Сем. Козумали

Просто сте страхотни! Alegria е невероятна сватбена агенция. Не мога да опиша с думи колко съм доволна и щастлива, че се доверих на Вас. Благодаря Ви. С обич Таня и Ариф.

Image

Сем. Илиеви

Благодаря Ви ,че наравихте сватбения ни ден невероятен!!!
Желязна организация и страхотно настроение!!А купонът беше най-щурия, на който сме присъствали! Страхотни сте!

Image

Сем. Сидерови

Искаме от все сърце да изкажем благодарността си на Биляна и целия й екип за сбъдването на нашата мечтана сватба- да реализираме визията, която си представяхме. Билянчето наблюдаваше всяка една реакция на гостите и се грижеше всичко да протича невероятно гладко  Изнесеният ритуал беше едновременно емоционален, но и забавен 
Още веднъж искаме да ви благодарим за всичко , невероятни сте!!!

Image
WPPB Image Addons
Сем.Любови
Останах изключително доволна от професионализма и сърдечността на целия екип на Alegria!
Креативност, стил и изключителен вкус, изпипват всичко и в най-малък детайл!
Продължавайте в същия дух

Сем. Василеви

Специални благодарности за Биляна Цанева, която направи сватбения ни ден толкова специален, забавен и най-вече ни накара да се отпуснем и да забравим за всичко, отдавайки се просто на това, да бъдем щастливи ! Прекрасна си!!!

Благодарим ти от все сърце, прегръщаме те и пожелаваме на всички младоженци да попаднат на такъв професионалист и истински човек като теб

Image

Благодарим Ви от сърце за всеотдайността и професионализма и за това което сътворихте за нашия прекрасен празник!Изживяхме невероятни и незабравими емоции заедно!БЛАГОДАРЯ!

Сем. Людови

Страхотен екип! Благодарение на вас цялата ни сватба беше организирана така както сме си я представяли и всички гости казаха, че не са били на по-весела сватба. Благодарим специално на водещата Биляна и на ДЖ Слави, с които купона е гарантиран!

Image

Сем. Якубови

Поздравления за Биляна, най-добрата организаторка и водеща! Благодарим ти от сърце, че се постара и направи денят ни наистина хубав и незабравим!!! Твоята всеотдайност може да накара всеки клиент да заплаче от радост. Чудесна си! Браво!

Image

Diana and Alex

Words can’t describe our gratitude to our fabulous wedding planner, hostess and DJ for making all my “secret garden” dreams come true! They put up with me and my endless song lists and last minute flower swing request till the end…Can you please come take care of party #3 for me now?

Image

Сем. Иванови

Изключителен професионализъм и позитивно отношение към клиентите. Внимание към всеки детайл и перфектна организация.Доверихме се на сватбена агенция Алегрия за организирането на нашата сватба и това, което направиха те беше страхотно. Благодарим от сърце на Биляна и на DJ Tony за невероятния купон, който организираха и за доброто настроение. Вие направихте денят ни по-специален и незабравим. Страхотни сте. С радост ще ви препоръчваме на нашите приятели. Продължавайте все така.

Image

Сем. Лидин


Биляна, трябваха ми 5 минути след нашето запознанство за да разбера какъв чудесен човек си и колко много от себе си влагаш в работата си!
Накара ме да се чувствам като единствената булка на света.
Твоето участие беше най-добрият избор, който направихме за нашият специален ден.

Не мога да намеря достатъчно суперлативи да опиша “Alegria” ! Продължавайте да обичате това, което правите – точно това ви прави по-добри от всички останали!

С най-топли пожелания,
Лили и Патрик

Сем. Китови

Огромни благодарности на сватбена агенция Алегрия за невероятната организация и за всичко, което направихте, за да стане този ден вълшебен!Съобразихте се с всичките ни желания и капризи и беше наистина страхотно. Благодарим ви от сърце!

Image

Сем. Николви

Биби, ако с Евгени подновяваме обети пак ще изберем теб и твоя екип! :*
Ти притежаваш невероятен хъс за работа. В състояние си да омагьосаш и най-несговорчивия човек, винаги си усмихната и с това ме спечели от първия път.
Всичко, което говорихме първоначално и всичко, което ми беше обещано беше изпълнено до последната дума. Украсата беше уникална, по-красива дори от колкото си я представях, фотографът и видеото са изключителни професионалисти, DJ-я вдигна всичките ни гости на дансинга и с добре подбраната музика ги държа там почти цяла вечер.

Биби, ти и екипът ти, бяха хората, които направиха този ден уникален. И знам, че както за нас, така и за гостите ни, ще остане незабравим.
Целувки и ти пожелаваме още много луди сватби!

Image

Сем. Рейес ( Mr. and Mrs. Reyes)

Благодарим от все сърце на сватбена агенция Алегрия за това че направиха нашата сватба мечта. Сватба ни беше международна и е организирахме от другата страна на океана. Доверихме се на 100% на екипа и всичко беше на ниво и повече от перфектно. Беше голямо удоволствие да работим с Биляна и нейния екип и затова се получи една незабравима приказна сватба

Image
Image

Сем. Николови

Сватбена агенция Алегрия – най-добрата сватбена агенция – невероятен екип от професионалисти, които показаха лично отношение, ентусиазъм и неизчерпаема енергия за осъщесвяването на нашата сватбена приказка, дадоха всичко от себе си да се чувстваме спокойни, за да може да се забавляваме и насладим на сватбеното ни тържество  Специални благодарности на Биляна Цанева – професионалист, прекрасен човек, страхотна водеща  Радваме се, че те намерихме, беше незаменима част от нашия празник, наша водеща и приятел :-* Благодарим ти :-* Теодора и Никола Николови

Свържете се с нас 

Запознайте се с нашите услуги и събития

Споделете радостта в ...
en_US