We will be happy to help youwedding@alegriabg.com
Сватбена агенция Алегрия

За нас

Ние от Алегрия сме хора, които обичат работата си и влагат в нея цялата си енергия и емоция. Вярваме, че с много желание, хъс и собствен стил можеш да постигнеш много и да се отличиш от останалите. Затова винаги се стремим да бъдем различни, уникални и открояващи се. Нашият стил и отношение към клиента са това, което ни помага да сбъдваме мечти.

Биляна Цанева

Сватбен водещ и организатор

Казвам се Биляна Цанева и вече повече от 10 години се занимавам с организирането на събития от всякакво естество. Организирам събития по целия свят и имам удоволствието да работя с професионалисти от всякакви области. За моя огромна радост през 2015г получих подкрепата на своето семейство и успях да реализирам своя най-голям и желан проект. Създадох “Сватбена агенция Алегрия”, която с годините се превърна в една запазена марка на качество, професионализъм и стил. Две години по-късно основах и „Wedding Expo Alegria“, както и "Аlegria events & entertainment", които са едни от най-успешните ми проекти до момента. През последните 6 години, работих усърдно и бях смела в изборите си, затова и днес съм това, което съм – позитивна, вярваща, раздаваща, емоционална, различна и много отдадена на хората около себе си. Работата като сватбен водещ и организатор обаче е моето истинско призвание. Именно воденето на сватби и изнесени церемонии са едни от нещата, които ме правят истински щастлива. Очите на влюбените, сълзите от радост, усмивките и всички тези емоции са толкова безценни, че няма как да се опишат с думи. И когато знаеш, че точно ти си човекът, създал тези емоции, тогава чувството на радост е наистина огромно. Водя сватбите си в цяла България, както и в Европа и програмите ми са представени предимно на български, английски и испански език. Отдадена съм на работата си и я обичам с цялото си сърце и това, към което се стремя най-много е да направя всяка сватба уникална и различна, за да може спомените за нея да останат вечни. Затова съм изключително щастлива и горда, че за скромните ми години опит успях да направя над 200 двойки истински щастливи и сбъднах мечтите, за които толкова дълго са копняли. С цялата си любов и енергия, разказах техните истории на света и се надява и занапред да продължавам да бъда посланника на любовта.
Прочетете повече
Image

Марияна Карамаркова

Сватбен декоратор

Естетика, коректност и отношение, това са основните двигатели за мен, както като човек, така и като професионалист. По това си приличаме и с другите от екипа, и именно това ни дава страхотна енергия и хъс да правим всичко за усмивките на нашите клиенти. Обичам да творя, да създавам красиви неща и най-вече да работя с цветя, без които една сватба не би била същата. Работата ми като сватбен декоратор и флорист ми помага да показвам себе си в най-добрата си светлина и ме кара да се чувствам изключително щастлива, защото именно чрез моята работа създавам емоции и усмивки на лицата на хората.
Image

DJ Slavy-дисководещ

Казвам се Славчо Иванов и има удоволствието да работя като професионален ДЖ от повече от 20г. Специализиран като DJ на сватбени тържества, фирмени и частни партита,рождени дни, караоке и др. Първите ми стъпки в диджейството бяха през далечната 1997г. След натрупване на опит и знания за своята работа,смяна на много от хитовите заведения в моя роден град Благоевград (Reserve, Underground 2, Opium, City Club, Budha Bar, Sin City,Planeta, The Club, Extreme, Multiplace и др.) реших да създам своя собствена фирма, която нарекох SPS Music Agency. През годините имах честта да бъда организатор и на конкурсите за DJ-и, които бяха и продължават да бъдат много успешни и ценени от аудиторията. Предстоят множество участия в България, Македония, Гърция, Турция, Дубай, Черноморието и др.
Image

DJ Tony - дисководещ

Казвам се Антони Денински и работя като професионален ДЖ на различни мероприятия повече от 30 години. Зад гърба си имам организирани над 10 национални турнета и около 15 морски по всички курорти на родното черноморие с подкрепата на JIM BEAM, RED BULL, LIFESTYLE. Освен изяви в България,съм вземал участие и в много български партита в Испания, Австрия и Германия. А сватбите са били и винаги ще останат моята най-голяма страст, защото това, което обичам да правя е да създавам добро настроение и да радвам хората със своята музика и талант.
Image

Марияна Ананиева

Сватбен дизайнер

Талантът и желанието да създава красиви неща са нейната сила. От дълги години се занимава с ръкоделие, изработка на бижута, рисуване и декориране.Нейният подход и търпение могат да доведат всеки един проект до успешен край. Тя е готова да ви даде предложение или да направи всеки един сватбен аксесоар или подарък по ваше желание. Притежава дълги години опит и огромно желание да прави хората щастливи със своята работа. Нужно е само да споделите каква е вашата идея и тя ще се погрижи за рализирането й.
Споделете радостта в ...
en_US