Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Биляна Цанева сватбен водещ и организатор

 

 

 

Здравейте!

Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от хората, които са призвани да правят хората щастливи!

Страстта ми е да творя и да създавам добро настроение. Пея, танцувам и нося в себе си позитивизъм и много добра енергия, която искам да давам на вас – бъдещите младоженци!

 

Всяка сватба за мен е една нова история, която искам да разкажа по най-добрия начин. Наричат ме „феята на любовта“, защото мисията ми е да бъда посланик на вашата любов и разказвачът, който ще сподели историята ви със света.

Без значение дали работя като сватбен водещ или организатор, за мен е важно да вложа и да покажа най-доброто от себе си, за може мисията ми да бъде изпълнена. Няма да крия обаче, че най-много обичам работата си като церемониален и сватбен водещ, защото точно тогава мога да допринеса за създаването на емоциите и доброто настроение на всички. За последните пет години съм била част от приказките на повече от 200 двойки и съм натрупала много ценен опит, който днес споделям с настоящите и бъдещи такива. Водя програмите си на 3 езика – английски, испански и италиански и работя както в цялата страна, така и в чужбина.

 

А това, което ме отличава от останалите и ме прави различна, е моето отношение към хората, за които работя, с които работя и желанието, което влагам в работата си.  Изповядвам една много семпла философия, която ми помага да бъда себе си и да се развивам като професионалист с всеки изминал ден, а именно:

  • За мен сватбите не са просто празненства, а едни изключително важни събития в моя живот, по време на които споделям емоциите и съпреживявам всичко с младоженците. Тази съпричастност и топло отношение към хората не остават незабелязани.
  • Стилът ми на работа е разпознаваем, защото в него винаги ще видите емоция, персонален подход, внимание към всеки детайл и личен почерк.
  • Сценарият на сватбата за мен не е просто текст, в който само да сменям имената на младоженците, а точно обратното – той е най-важният елемент от всяка сватба! Той пресъздава любовните истории, които пиша заедно с моите младоженци. А начинът, по-който е пресъздаден след това, е разковничето към една истинска и запомняща се сватба.
  • Усмивката, емоцията, осанката, думите и гласът са тези които докосват и вълнуват, които те карат да се радвашот сърце. Ако дори един от тези елементи липсва, то ефектът никога няма да бъде УАУ. За да бъде всичко това на лице, обаче, е нужен талант, желание да го развиваш, труд, енергия и непрестанна работа върху самия себе си.
  • За мен работата е удоволствие, а когато работиш за удоволствие, а не за пари, тогава хората го виждат, оценяват и ти се доверяват с отворени обятия. Тогава те ти позволяват да работиш без притеснения и ограничения. И тогава нещата се случват по правилния начин.
  • И най-важното, което според мен ми помага да бъда това, което съм, е, че аз никога не спирам да се развивам.Винаги искам да съм още по-добра и по-различна. И затова всяка следваща сватба е по-добра и по-интересна от предишните.

И понеже аз съм човек на делата, а не на думите, ще оставя снимките и видеата да говорят вместо мен.

Истинските емоции не могат да бъдат имитирани, както и личния стил и талант на даден човек.

Ако и вие вярвате в моята философия и имате нужда от правилния човек, който да ви помогне да сбъднете мечтите си,   ще се радвам да се свържете с мен

Споделете радостта в ...
bg_BG