Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Бързи и лесни стъпки за организация на вашата сватба 12 месеца преди големия ден

Автор: Биляна Цанева

Едва ли има дами, които да не очакват с нетърпение моментa, в който ще получат годежния пръстен от своя любим човек и ще изживеят едно пълно щастие. Когато този момент настъпи и емоциите утихнат, много от тези жени започват да мислят от къде да започнат, за да организират своя голям ден. За радост на всички, в интернет вече има всичко и информацията може да се намери лесно, но понякога е трудно да се синтезира важната информация и да се намери подходящото решение за всеки.

Затова нашият екип винаги се старае да споделя с нашите бъдещи и настоящи клиенти синтезирана информация, която да помогне на всеки един от тях.

В следващата таблица можете да намерите стъпките, описани кратко и ясно, през които преминава организацията на всяка сватба.

Разбира се, тук е моментът да споделя, че много от бъдещите младоженци могат да пропуснат някои от изброените стъпки, но всичко е въпрос на личен избор и аз съм описала сценарии, който е следван от голяма част от младоженците.

Времето за подготовка е също нещо, което всеки може да прецени за себе си, но в момента в България все повече младоженци започват организацията на сватбата си от 9 до 12 месеца преди датат. За това всичко описано е примерен сценарий, който, разбира се, се адаптира към желанията на младоженците.

Дано информацията ви бъде полезна!

Image
Споделете радостта в ...
bg_BG