Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Запознайте се с нашите водещи

Запознайте се с нашите водещи

Биляна Цанева Сватбен водещ и организатор

Има хора, които обичат да планират, да организират, да въвеждат ред, да контролират, да оптимизират и да довеждат всяко начинание до край.

Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от тези хора, които са призвани да се занимават с организиране на събития и с това да правят хората щастливи.

Страстта ми е да творя и да  създавам добро настроение.

IMG_65011dСлед дълги години прекарани в пеене и танцуване, преоткрих себе си и разбрах, че организирането и воденето на сватби е онази сладка и приятна работа, която мога да върша с удоволствие.

От няколко години се занимавам с организиране на събития, както в България така и в чужбина. Занимавала съм се с организирането на големи и малки интернационални събития с различен характер – научни конференции, образователни събития, състезания, обучения, семинари и много други.

Както много други момичета, страстта ми към сватбите е била огромна и една от многото ми мечти е била да се занимавам  именно с това – организиране и водене на сватби. Правилният момент, обаче, дойде, след като организирах своята собствена, мечтана  сватба, както и сватбите на едни от най-близките ми хора. След всички усмивки, които видях на лицата на младите двойки, след всички благодарности, които получих, осъзнах, че това да накараш някого да се усмихне заради теб и да бъде щастлив е безценно. Именно тогава разбрах, че това е моето призвание.

Доверете се на моята интуиция, опит и професионализъм, за да помогна и на вас да  организирате своята мечтана сватба.

Без значение дали искате просто сватбено организиране, определен съвет, координация по време на вашето тържество, водене на ритуал или нещо по-специфично,можете да се доверите на мен и моят екип.

Работя с няколко различи екипа от изключително добри и професионални DJ- и, фотографи, видео оператори,танцови формации и сватбени декоратори, които ще се погрижат за вашият комфорт, добро настроение и улавяне на всички важни моменти от специалният ви ден.

Сватбен водещ и организатор – Радослава Василева

Моето име е Радослава Василева  , за мен едни от най-важните качества за всеки човек са отговорност, лоялност и организираност, на които много  държа и следвам в отношенията си с клиентите ни.

Смятам , че тайната за осъществяване на мечтаната  сватба се крие именно в добрата комуникация между организатора и бъдещото  семейство.  Аз съм изключително емоционален човек и за мен всяка сватба е вълнуващо преживяване  и уникална по рода си. Затова и след всяка следваща се чувствам все по-положително заредена и удовлетворена.

13493596_10204998058791577_2134575072_oОт малка се занимавам с пеене , танци и рисуване  и се чувствам творец по душа, затова и днес за мен е истинско удоволствие да творя мечтаните сватби за нашите клиенти. Мотивирана съм да преследвам зададената  цел до брилянтното и осъществяване, за да видя радостта в очите на нашите клиенти.

Разбрах, че нещото, което ме прави истински щастлива е да виждам  усмивките по лицата на хората, за които съм допринесла именно аз. Нещото , което правя с лекота и считам за мое най-силно качество е комуникацията с хората. Затова съм напълно сигурна , че като водещ и организатор на сватби  открих призванието си в живота.

 

 

 

 

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG