Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

7 съвета за един по-весел и спокоен сватбен ден

7 съвета за един по-весел и спокоен сватбен ден

Колкото повече наближава денят на вашата сватба, толкова повече се увеличават ангажиментите, организационните задачи и заедно с всичко това – стресът. Понякога се случва така, че вместо това да е най-щастливият и позитивен ден в живота на бъдещите съпрузи, сватбата се превръща в повод за напрежение между тях, стресът взима превес, а това им се отразява и физически, и емоционално. Ето защо, не бива да позволявате да попадате в този капан.

Като начало, трябва да си дадете сметка, че най-важно е да сте наистина щастливи на своя сватбен ден, дори и това да е за сметка на някои дребни организационни несъвършенства. За целта се отпуснете и помислете как да сведете напрежението до минимум. Ето някои съвети:

  1. Организирайте всичко навреме и не оставяйте никакви задачи за големия ден

Още щом започнете да организирате сватбата, добре е да си съставите план и някакви примерни времеви рамки за действие, за да не се случва всичко в последния момент. Направете така, че в деня преди сватбата да нямате организационни задачи, за да можете да се настроите положително, да се наспите и да си починете. В крайна сметка – никой не иска булка с тъмни кръгове под очите, която да е отслабнала толкова в следствие на стреса, че да и умалее роклята, нали?

slide3-e1483962987812

  1. Изберете подходящите хора, които да работят за вас и им се доверете

Може и в началото да ви се струва, че организацията на една сватба е лесна работа, но в последствие има риск да се окажете в неблагоприятна позиция. Не се притеснявайте да потърсите помощ и да се свържете със сватбен агент. По този начин си спестявате много излишни нерви и ще сведете до минимум риска от организационни пропуски. Все пак, човек се жени веднъж (е, не винаги J ), но пък е важно в този ден да се чувства добре и да се концентрира върху емоцията, наречена „брачния съюз“, а не върху подредба на маси, храна, озвучаване и т.н.

  1. Отдайте се на щастливите емоции и не позволявайте нищо да ги помрачи

За целта е много важна вашата собствена нагласа и това как ще се настроите в дните преди сватбата. Ако позволите на стреса да ви завладее, то неминуемо ще се случи точно това. Понякога бъдещите младоженци се притесняват не само от организацията и това как ще премине сватбения ден, но и от самата мисъл за голямата крачка. Ако се чувствате напрегнати, споделете това с хората, които са ви близки и потърсете начин да се отпуснете.

DSC_6329

  1. Денят преди сватбата трябва да премине спокойно и релаксиращо

Не правете грешката да се отдадете на последна парти вечер като необвързани, така рискувате на следващия ден да сте уморени и лишени от достатъчно енергия. Вместо това – се посветете на приятни занимания – спа, масаж, хубава музика, приятна компания. Ако е възможно, не се занимавайте с организационни дейности, за да може да се настроите положително и да сте свежи за големия ден.

bachelorette-ideas-spa-procedures

  1. Бъдете активни на дансинга и се забавлявайте заедно с гостите

В деня на сватбата вие имате една много важна роля! Да се забавлявате истински. За да стане това, трябва да се отпуснете, да танцувате, да се усмихвате. Булката и младоженецът са главни действащи лица, ето защо – ако те са притеснени и пасивни, това ще повлияе на цялата сватба. Дайте положителен тон, танцувайте, не мислете толкова за прическата, роклята, воала или обувките, а за щастливия ден, защото той трябва да е именно такъв.

106024

  1. Изберете подходяща за всеки музика за сватбеното тържество и уважете желанията и на гостите(без да прекалявате, ако нещо не е по вкуса ви)

Музиката има важна роля за доброто протичане на всяка сватба, ето защо – не оставяте музикалния съпровод на случайността. Нека музиката бъде разнообразна, за да е по вкуса на различните гости, както на възрастните, така и на младите. Уважете желанията им, но в същото време се придържайте към собствените си предпочитания.

  1. Наспете се добре и не започвайте сватбената церемония „на празен стомах“

Често допускана грешка е младоженците да започнат сватбения ден без да са се хранили, забързани в приготовления. Не правете това. Много от ритуалите включват продължително стоене на крак, а празният стомах може да се превърне в повод след поредната наздравица да се почувствате зле. Сънят е друга важна съставка за добро прекарване и свеж външен вид. Колкото и да се вълнувате, опитайте се в деня преди сватбата да си легнете рано, да се наспите и да се събудите свежи и в добро настроение.

Espresso_Americano.0.0

Автор: Биляна Цанева

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG