Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Идеи за декорация на младоженската маса

Младоженската маса определено е най-важната част от сватбената украса и затова изборът на правилната визия тук е много важен. Съществуват безброй варианти и цветови комбинации, като всяка година тенденциите стават все по-интересни и по-ефектни. 

В следващата статия ще ви представим едни от най-харесваните ни декори, които създадохме през изминалите няколко сезона и с които се надяваме да допринесем за вашето вдъхновение.

Нашият съвет към вас е винаги да съобразявате визията на младоженската маса с цялостната визия на сватбената декорация и локацията, която сте избрали. Само по този начин ще имате един завършен и естетически издържан вид на вашата декорация. 

  1. Първото предложение е една любима наша визия, която е много елегантна, нестандартна и ефектна.  Заложили сме на богата ефирна драперия, под която имам и плътна драперия в същия цвят. Цветята са в няколко нюанса, като преобладават синьо, розово и прасковено. Букетът е с много интересна форма, започвайки от едната половина на масата, преминавайки в каскада през средата и завършвайки на земята пред самата маса.

2. Второто предложение е за любителите на по-ефектни и пищни декорации. При тази визия имаме богата декорация с цветя по цялата дължина и падаща каскада в единия край. Платовете и цветовете са съобразени с цялостната визия на декорацията, като при единия вариант имаме само плътна драперия, а при другия - плътна с допълнителна ефирна за ефект. 

3. В случай, че желаете да имате една богата и запомняща се маса, то тогава ви предлагаме следните няколко визии с декорация по цялата дължина на масата и каскадно падащи букети до земята в двата края. Като допълнение и тук залагаме на ефирна и много набрана драперия от тюл.

4. При този вариант на младоженска маса имаме два букета, като единият  е разположен върху масата, а другият пред нея. Тази визия е много подходяща за по-големи  маси, придавайки им по-раздвижена визия и запълвайки пространството, без обаче да е прекалено тежка и обемна. Тук резултатът е много нежна, ефирна и елегантна визия, която се получава не само заради избора на отделните елементи, но и заради цветовата комбинация, при която имаме съчетание от 2 до 3 цвята, които са по-неутрални и светли. 

5. Следващото предложение е младоженска маса с класическа и изчистена линия - декорация по цялата дължина на масата в комбинация с подходящи свещници, които придават завършеност на декора. Към тази елегантна визия сме заложили на комбинация от тъмна покривка и светла ефирна драперия, която пречупва тъмните тонове и придава по-елегантен и приказен вид на младоженската маса.

 

 6. Безспорно едни от най-харесваните и предпочитани визии за младоженска маса са тези с декорация в двата ѝ края. Дали щезаложим на два еднакви елемента с леко падаща зеленина или на вариант с един по-малък букет в единия край на масата ивтори по-голям такъв в другия ѝ край, то със сигурност ще имате една красива, раздвижена и добре изглеждаща маса. Вдопълнение и тук можем да имаме различни комбинации на основна тъмна покривка и светла тюлена драперия или дазаложим на по-изчистена линия с плътна и ефирна драперия в един и същ цвят. 

7. Седем е нашето любимо число, затова под този номер ще ви представим и една от най-любимите ни визии. Тук искаме да обърнем специално внимание на това, че вместо правоъгълна маса имаме кръгла такава, което създава една съвсем различна и нестандартна визия. Тези маси са много по-компактни, елегантни и с по-малък обем декорация може да се постигне много по-добър ефект. По наше скромно мнение  с тяхната помощ придаваме едно много по-елегантно, нежно и романтично излъчване на младоженската маса. Другото предимство, което виждаме е възможността за младоженците и кумовете да имат по-близък контакт и да комуникират по между си по-лесно. 

8. Продължаваме с декорация на кръгли маси, но този път аранжировката е разположена на земята пред масата. Това е една много модерна и ефектна визия, която се харесва все повече и повече от младите двойки. При нея залагаме на плътна покривка и аранжировка, която е комбинация от цветя и много зеленина. 

 

 

9. Безспорната класика, която винаги намира място във всички класации е младоженската маса с една централно разположена аранжировка . Ако искате да  разнообразите леко самата визия можете да заложите на висящ букет или по-интересна комбинация от платове и цветове. 

10. Тематични младоженски маси, при които има една зададена тема, която присъства във всеки един елемент от декора. В нашата галерия можете да видите стил Великият Гетсби, Алиса в Страната на чудесата, Приказките на Шехерезада, Есен в гората и Морска приказка. При тези визии имаме съчетание от цветя, различни елементи, платове и интересни декори зад самите маси, които придават една завършена и ефектна визия. 

11. Последната визия, която ще ви представим, е младоженска маса стил "Greenery". Това са така наречените "зелени сватби", при които основен акцент е зеленината. Тук има леко горско излъчване, което се получава с неутрални цветови комбинации, ефирно падащата зеленина, допълнителни елементи като фенери, пънчета и свещи. 

Споделете радостта в ...
bg_BG