Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

2017 тенденции които са тук, за да останат

Тенденции които са тук, за да останат

Всяка булка знае, че планирането на сватба и търсенето на вдъхновение за специалния ден, е неизменно свързано с посещаване на Pinterest поне веднъж дневно.  Ето защо ние сме събрали 7-те тенденции от Pinterest, които ще са горещи както за 2017, така и за по-далечното бъдеще! Надяваме сме да сме ви полезни!

  1. Рокли и топове с паднало рамо – тази тенденция важи, както неизменно за летния ни гардероб, така и за сватбения ден през горещите дни на 2017.      Untitled
  2. Несъмнено много булки предпочитат по-телесни цветове червило за Големия ден. Това е практично и разбираемо! И все пак, според Pinterest, все повече булки предпочитат ярки малинено-червени цветове:

Untitled 1

  1. Все повече булки решават да са с естествени коси и прически на своя ден. Проучвания на Пинтерест показват, че търсенето на „ natural hair brides” се е покачило с 30%.

Untitled 2

  1. Обеци с мисия – това е аксесоарът, който все повече и повече се толерира от булките и им позволява да изразят своя личен стил:Untitled 4
  2. Розовият грим е най-горещата тенденция за този сезон! Този цвят има цели 45% ръст в предпочитанията на търсещите идеи за своя имидж дами в сватбения ден!

Untitled 44

  1. Татуировка под халките – е това е малко по-смело и в стил Beyonce & Jay Z! И все пак, ако сте решили да увековечите връзката си с този допълнителен елемент, помнете, че трябва да се обърнете към истински професионалист.

0dd12772658231f65d41c7dbface0f16

  1. И не на последно място, за младоженците – както брадата, при някои като аксесоар, така и синият костюм са обратно на мода! Не се съмнявайте и в двата акцента 🙂

Untitled 4s4

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG