Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Красиви идеи за сватбени букети

Красиви идеи за сватбени букети

Превърнете своят сватбен букет в едно истинско бижу, с което да заблестите 🙂

Организирането на сватбен сезон 2021 вече е в разгара си. За това и ние сме тук, за да споделим с вас всички интересни тенденции от световния пазар, които ще бъдат актуални през новата година.

След като видяхме навлизането на много нови и интересни идеи прес сезон 2019 и 2020, сега е време да разгледаме какво друго се случва и с тенденциите за сватбените букети.

Използването на все повече зеленина и нестандартни елементи като плодове, палмови листа,салекс и папмаска трева в сватбената декорация, оказа огромно влияние и при букетите, както и при сватбените аксесоари.

Формите на букетите се променят все повече и повече с всеки изминал сезон. Те стават по-рошави, по-обемни, по-причудливи на вид и някак си по-ефектни. Класическите и кръгли на форма букети винаги ще си останат предпочитани от една част от булките, но останалите започват да залагат именно на тези нови и различни комбинации от цветове, форми и елементи.

През новия сезон очакваме да има много по-смели комбинации на цветове, цветя и елементи.

Следващите снимки ще илюстрират едни много нетрадиционни, но пък от друга страна много красиви и вдъхновяващи букети, които ще помогнат на всяка булка да заблести още по-силно.

Вдъхновете се и вие и изберете нещо интересно за тема на вашата сватба!

P.S По-голямата част от снимките са свалени от pinterest и други световно известни сватбени сайтове. Въпреки че на вид много от нещата може да ви се струват трудни за изпълнение, ние от Алегрия ви уверяваме, че моделите, които ви представяме в тази статия могат да бъдат реализирани от нашите невероятни флористи без никакви проблеми.

Image
Букет стил бохо от Алегрия
Image
Букет с нестандартна форма от Алегрия
Image
Букет стил Бохо от Алегрия
Image
Букет с много зеленина от Алегрия
Image
Ефектен букет с цветя, зеленина, суколенти и борови клонки от Алегрия
Image
Нежен и елегантен букет от Алегрия
Image
Букет стил Алиса в странтата на чудесата от Алегрия

Каскадните букети са едни от най-нашумелите през последните два сезона и със сигурност ще продължат да бъдат и през 2021-ва.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Палмовите листа и сухите цветя  набират все повече скорост в световен мащаб.

Image
Image

Класическите и изчистени визии също ще бъдат вечна част от сватбените тенденции, затова и в следващите снимки ще споделим едни от любимите ни модели.

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG