Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Идеи за моминско парти

Идеи за моминско парти

Какво да бъде моминското парти? Как да го направим забавно и запомнящо се? Какви изненади да подготвим за булката? Ако някоя от близките ви приятели скоро ще стъпи в семейния живот, задължително е да й организирате подобаващо изпращане.

Преди да започнете с организирането на моминско парти обаче е добре да имате предвид няколко важни неща, с които да се съобразите:

Тема на партито

Едно от най-важните неща е да изберете правилната форма на забавление, а това означава да се съобразите изцяло с предпочитанията и темперамента на бъдещата булка. Ако тя не си пада много по нощния живот, измислете друг тип изненада – пикник на открито, домашен купон или спа уикенд. В никакъв случай не изхождайте от собствените си предпочитания, за да не се стигне до разочарования.

Нито дума!

Друго важно условие е да запазите в абсолютна тайна плановете си и да не въвличате булката в организацията – така изживяването ще е наистина специално.

Организацията

Добрата организация ви гарантира  сполучливо моминско парти. За целта направете всичко възможно важните и близки за булката дами да присъстват на събитието, дори и да не са от кръга на вашите лични приятели. Можете да направите тайна Фейсбук група, където да обсъждате идеи. Погрижете се всички да са в течение с организацията и точната дата и час на партито .

А ето и някои полезни идеи за моминското парти, които могат да са ви от полза:

  1. Подгответе „Книга на булката”

Какво ще рече това? Можете да направите нещо като лексикон, в който да на всяка страница да има различни въпроси, свързани с бъдещата булка. Например – „Кога и как се запознахте?”, „Кое е най-незабравимото ви изживяване заедно?”, Страница с пожелания, Страница с общи снимки и т.н.

  1. Наемете нестандартно или старо возило

Асоциацията с моминско парти винаги е „лимузина”. Ако смятате, че бъдещата булка би предпочела това, добре. Но ако искате да разчупите клишетата, направете нещо наистина запомнящо се. Можете да наемете стар соц автомобил (например – трабант или волга) или пък съвсем нестандартно превозно средство. Така смехът и забавленията са гарантирани, а в крайна сметка – нали това е целта?

  1. Поръчайте аксесоари за спомен на всички дами на партито

Можете да си поръчате специални аксесоари за спомен, например – гривни с гравирани имена за всички участнички в партито, или пък чаши за вино с имена или изрисувани с лица, ключодържатели, картички, значки – списъкът е дълъг. Идеята е за всяка от вас да остане по един спомен от тази вечер.

чаши

  1. Направете си вечер на предизвикателствата

Ако ще е моминско парти, то нека да е щуро! Можете да подготвите списък с неща, които да са част от вечерта на предизвикателствата, след това да ги разпечатате на малки листчета и всяка дама да изтегли своя „късмет”. А самите предизвикателства могат да са по ваш вкус и избор – например „изпий шот на екс”, „покани непознат на танц”, „танцувай боса” или каквото друго ви хрумне.

  1. „Момински” албум

Изненадайте булката с нещо сантиментално като например – албум със снимки. Нека всяка дама, която ще присъства на моминското парти (включително и тези, които няма да могат да дойдат) да потърси снимка от миналото, на която са заедно с бъдещата булка – от парти, ваканция, от детството или каквото ви дойде наум. Принтирайте снимките на хартиен носител и направете албум-изненада. Може под всяка снимка да напишете и по едно изречение с пожелание или спомен, свързан с този период.

IMG_2328

  1. Булчински тест

За тази идея ще ви е нужна помощта на бъдещия младоженец. Тук е много важно да го предупредите, че не бива да споделя нищо, за да не се развали изненадата. За целта подгответе въпроси и отговори за него самия, неговото минало и хобита, интереси и семейство. Въпросите трябва да са такива, че да предизвикват забавление, а не неловки ситуации. След това, във вечерта на моминското парти, направете тест на булката относно това колко добре познава бъдещия си съпруг. Можете да подготвите и нещо като „разрешително за женитба”, ако тя отговори правилно на повечето въпроси.

  1. „Kiss the Miss Goodbye” (целуни госпожицата за сбогом)

За тази изненада е нужно нещо съвсем просто – голям картонен бял лист. След това на него всяка от присъстващите дами (след поставено обилно количество червило) трябва да остави целувка за спомен на бъдещата булка. Под своята целувка може да напише и кратко пожелание!

bb0f9e05ddd63957007258b673e4eae7

  1. Изберете си дрескод

За да направите партито още по-атрактивно, можете да си изберете дрескод – например – всички дами да са облечени в жълто, червено, зелено или какъвто цвят решите… Може също да заложите на определени аксесоари, които се продават в парти-магазините. Това гарантира, освен забавно парти, и една страхотна и запомняща се фотосесия.

Bachelorette-Parties-3

 

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG