Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Защо е нужен сватбеният координатор?

Защо е нужен сватбеният координатор?

Сватбата-  любимото и мечтано събитие на женския пол!

Хиляди жени очакват този ден с такова нетърпение, че когато той наистина настъпи, те осъзнават, че имат един милион неща , за които трябва да се погрижат. Мъжете от своя страна, въпреки че не са привърженици на тези шумни и романтични събития, подкрепят своите половинки и прекарват с тях месеци наред в организирането на мечтаното събитие.  Да, обаче, дилемите, пред които са изправени са много.
– Какво първо да организираме?
– Кое място да изберем?
– Кой фотограф да наемем?
– Кои са традициите, които трябва да спазим ?
– Какви подаръци да изберем?
– На кои дати не е позволено да се сключва църковен брак?
И какви ли не въпроси са поставени пред  двамата млади.

В такъв един момент, в който искате всичко да стане на мига като по филмите, идва на помощ сватбеният организатор. Тази професия е силно уважавана и ценена от много хора по света и въпреки, че в България не е толкова  популярна, много хора виждат нуждата да наемат такъв човек до себе си.
Голяма част от младите двойки в България се сблъскват с различни проблеми и комични ситуации по време на организацията на техния така важен ден.  Всеки мисли, че може да се справи сам, но задачите са много и понякога е трудно всичко да бъде свършено само от двамата млади. За да не изпадате в ситуации, в които булката да остане без гримьор, сватбата без фотограф, младоженеца без луксозен автомобил, гостите без покани и много други комични ситуации, вие имате нужда от съветите и помощта на сватбения координатор, чиято работа е да се погрижи за вашето спокойствие.
Той е там, за да направи денят ви по- спокоен, да свали част от товара, да координира и да се погрижи за  цялостната или частичната организация на събитието така, че вие, бъдещи младоженци, да се чувствате спокойни и да можете да се насладите на деня си.
Най- важното е младите влюбени да имат шанса да изживеят денят си по- най прекрасния и незабравим начин. За целтта някой трябва да се погрижи за тях и да им осигури желаното празненство.

Доверете се на сватбения координатор, за да си осигурите необходимото спокойствие и да получите мечтаният ден, който толкова дълго сте чакали!

Запознайте се и с нашите Услуги и събития

Споделете радостта в ...
bg_BG