Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Идеи за декорация на изнесен ритуал

Приказната украса на мястото, на което ще се проведе изнесения ритуал, е мечта за всяка булка. Красиви арки, светлини, зеленина, цветя, воали и много други глезотийки, които биха създали една невероятна атмосфера.

Нашият екип събра на едно място красиви и уникални декорации на световно известни сватбени агенции и декоратори, от които можете да черпите идеи.

Снимки: Bridal Magazine

Нежни бели цветове с воали от екрю и богата украса от цветя. Подходяща за украса на ресторанти и затворени помещения, които имат обособен подиум.

 

Дръзки цветове и семпла декорация, подходящи за градинска сватба. Орхидеи, люляк и рози са едни от най-желаните цветя, които винаги са на мода.

Изкуство от цветя. Всяка една арка може да бъде облечена по този начин в зависимост от вкуса и желанията на младоженците.

Букети от цветя, наредени само в горната част на арката, могат да бъдат достатъчни, за да изглежда тя изключително добре.

Нежни, бели воали със свежи цветя са един красив завършек на вашата арка. Нещо много семпло, но красиво, което би харесало на много дами.

За всички любители на дръзките и смели решения. Декорация в индийски стил, подходяща за сватба на плажа.

Отново едно цветно решение за любителите на по-богатите цветни украси. Пътеката от розови листа е един страхотен акцент, който създава още по-празнично настроение.

За още идеи можете да посетите Pinterest: 100 Beautiful Outdoor Wedding Ceremonies

Дървена арка със семпла и свежа украса, подходяща за вашата горска сватба на открито.

Семпла и красива декорация, която може да бъде направена на всяка арка. Изключително подходяща за летните сватби.

Елегантна декорация, подходяща за градина или пространства, които са под сводести помещения. Арката е поставена върху подиум, за да има по-добра видимост за гостите.

Споделете радостта в ...
bg_BG