Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Биляна Цанева – сватбен водещ и организатор

Здравейте!

Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от хората, които са призвани да правят хората щастливи!

Страстта ми е да творя и да създавам добро настроение. Пея, танцувам и нося в себе си позитивизъм и много добра енергия, която искам да давам на вас - бъдещите младоженци!

 

Вярвам, че преди седем години съдбата ми се усмихна и открих своето призвание.

Работя като организатор и водещ на церемонии, сватби и корпоративни събития.

Обичам всеотдайно своята професия! Чрез нея пробуждам неподправени емоции у хората, докосвам ласкаво сърцата им и им припомням колко красиво място е светът, щом в него присъства любовта. 

Чувствам се посланик на любовта!Защото с грижовен подход, неподправен стил и внимание към всеки детайл от персоналните си авторските сценарии, аз и моят екип създадаваме вълнуваща среда в деня на събитието и даваме своя принос за вашето лично щастие в сватбения ден.

 

През последните години имах привилегията да бъда част от приказките на стотици двойки и съм истински щастлива, защото успях да оставя своя отпечатък в сърцата им, така както и те в моето.

От малка вярвам в чудеса. И с това, което съм избрала да работя, сякаш сбъдвам чудеса и за другите. 

Затова моето послание към всички бъдещи младоженци е: 

Бъдете смели в мечтите си! А ако ми се доверите, заедно ще създадем незабравим за вас празник! 

МОЯТА ИСТОРИЯ И ОПИТ 

  • По образование съм магистър инженер, специалност Индустриален мениджмънт. Завършила съм бакалавърска степен в Технически Университет София и магистратура в Politecnico di Milano;
  • За последните 12 години съм работила за няколко български и 3 големи международни фирми, в които натрупах изключително ценен опит, който днес използвам по време на своята работа
  • Започнах да се занимавам със събития през далечната 2007 г., когато станах част от една от най-големите студентски сдружения и организирах различни състезания, семинари и обучения в Европа и България;
  • Прекарах няколко години работейки по специалноста и се занимавах активно с управление на проекти и екипи, оптимизация на процеси, организиране на вътрешно-фирмени обучения, подбор на персонал и други. 
  • Въпреки, че харесвах работата си, вътрешно бях убедена, че това не е моето призвание. И може би точно поради тази причина през 2015 г. съдбата ми се усмихна и аз намерих своята мечтана работа като Ивент Мениджър в една голяма, френска фирма. Там прекарах 6 незабравими години, през които имах удоволставието да работя с професионалисти от цял свят,  организирайки едни от най-престижните събития в сферата на образованието 
  • И така, не на шега, се обръщам назад и осъзнавам, че за последните няколко години съм организирала над  60 събития зад граница (в Европа, Латинска Америка, Азия, USA)  и над 300 събития в България, Сърбия, Македония и Италия;
  • 10 години съм била професионален таньцор по народни танци и повече от 5 години съм се занимавала активно с пеене. 
  • Моите хобита са пътуването, танците, четенето на книги, готвенето и разходките със семейството и приятелите
  •  
 
Трябваха ми само няколко месец работа, за да разбера че събитията са моята най-голяма страст. Затова реших да не губя време и реших да рискувам, поемайки по един много труден и стръмен път. През 2016 година (1 година след като организирах своята собствена сватба и започнах работа като ивент мениджър) успях да създам своя бизнес, който нарекох АЛЕГРИЯ ( в превод от испански "РАДОСТ"), където вложиш цялото си сърце и душа. С огромната подкрепа на моето семейство и приятели, успях да съчетавам своите две работи и въпреки трудностите да докажа на всички, че когато човек има желание и работи с ЛЮБОВ, тогава успехите не закъсняват. 
 
  • Първо създадох “Сватбена агенция Алегрия”, която с годините се превърна в една запазена марка на качество, професионализъм и стил;
  • Две години по-късно основах и създадох най-различното и уникално по рода си сватбено изложение “Wedding Expo Alegria”;
  • А през 2019 създадох “Аlegria events & entertainment", която се занимава с организирането на корпоративни и бизнес събития.
  • За последните седем години бях част от приказките на повече от 300 двойки и натрупах много ценен опит, който днес споделям с настоящите и бъдещи младоженци.
Винаги съм вярвала, че когато човек дава любов,получава същото в замяна. Затова няма да се променя и ще продължа да  търся и намирам хора, които правят своите избори със сърцето си.
 
 
 

МОЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ

Често пъти ми задават въпроса:
“Какво ви вдъхновява и ви кара да продължавате да влагате толкова много желание в работата си?

Моят отговор е много кратък и ясен:
“Моите клиенти са моето вдъхновение!”

Техните истории, тяхната любов, техните емоции и техните усмивки са тези, които ме вдъхновяват и помагат да създавам нови неща през всеки сезон.
Няма да се уморя да влагам своята енергия и труд, за да ги направя щастливи и да допринасям за сбъдването на мечтите им.
Защото, когато обичаш работата си, тогава хората усещат, че всичко което правиш е истинско и лично! 

МОЯТА РАБОТА 

Често пъти ми задават въпроса ”С какво сте по-различна от останалите водещи?”.
Е, това което отговарям, едва ли ще учиди хората, които ме познават, но за всички останали ще споделя с голяма радост моята скромна философия за нещата.
 
  • Неподправеният стил, харизмата, индивидуалният подход, любовта към работата и емоцията, които влагам, ме правят завършения артист, който съм днес. Всичко, което виждате в социалните мрежи, отговаря на истинската ми същност и можете да бъдете сигурни, че с мен сте в сигурни ръце. Защото опаковаката отговаря на съдържанието.
  •  За мен професията е призвание, а не просто работа. Обичам всичко, с което се занимавам. Усеща се по начина на комуникация и взаимоотношенията ми с клиентите. Не мога да работя без да дам 100% от себе си, затова във всеки нов проект влагам любов, енергия и частица от себе си.
  • Сценарият на сватбата за мен не е просто текст, в който сменям имената на младоженците. Точно обратното. Той е най-важният елемент от всяка сватба, който трябва да кореспондира по един автентичен начин с темперамента и характера на двойката. Затова моите сценарии са искрени, трогателни, вълнуващи и много лични.
  • Създавам атмосфера по време на церемониите и сватбите, които водя, и словото ми докосва сърцата на малки и големи, защото в него се усеща обичта и личният подход, които влагам.
  •  Всяка приказка има свой облик и изграждането на цялостната концепция за сватбения ден е от огромна важност. Затова обичам да участвам активно в този процес и обръщам изключително голямо внимание на детайлите.
  • Благодарение на своята опитност и талант да импровизирам свободно на няколко езика, комуникирам с аудиторията с лекота и финес. Обичам да се ръководя от техния ритъм, емоции и настроение, и по този начин перфекният синхрон е на лице
  • В себе си нося сърце, което е изпълнено с обич, която искам да раздавам на хората около себе си. Зад всяка моя усмивка, жест или дума, ще я усетите и ще изживеете заедно с мен незабравими мигове, които ще останат в съзнанието ви за цял живот.

 

И понеже аз съм човек на делата, а не на думите, ще оставя снимките и видеата да говорят вместо мен.

Истинските емоции не могат да бъдат имитирани, както и личния стил и талант на даден човек.

Ако и вие вярвате в моята философия и имате нужда от правилния човек, който да ви помогне да сбъднете мечтите си,  ще се радвам да се свържете с мен, за да си поговорим и да се опознаем.

Видео материал 

Вашите емоции, усмивки, споделени мигове на щастие и още много повече........

Моите проекти 

Image
Сватбено изложение Wedding Expo Alegria
Сватбена агенция Алегрия
Сватбена агенция Алегрия
Аlegria events & entertainment

Хората говорят 🙂 

Споделете радостта в ...
bg_BG