Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com

Сватбен водещ и DJ за вашето тържество

За да бъде една сватба весела и незабравима, трябва да има човек, който да се погрижи за създаването на емоциите и усмивките на хората. Този човек обикновено е сватбеният водещ или  DJ. В повечето държави по света, ролите са поверени в ръцете на двама души, които са тандем и работят заедно за създаването на настроение. Главните действащи лица на всяка сватба са дисководещия и така нареченият „сватбен хост“ или „сватбен водещ“.

За никой не е изненада обаче, че в България нещата се случват по малко по-различен начин. Тук можете да намерите вариант, при който DJ-ят е две в едно и обединява ролите, но също така е популярен и варианта, при който имаме екип от сватбен водещ и DJ. Изборът обикновено е труден, особено когато младоженците не са сигурни какво точно искат. Затова тук се намесват професионалисите, които да им помогнат да вземат правилното решение.

Без значение дали искате весел и щур DJ, който да взриви дансинга от емоции или пък държите на водещ, който ще придаде един много по-личен и персонален акцент на вашето тържество, то ние от Алегрия сме насреща, за да ви помогнем да избере най-добрия вариант, който да е съобразен изцяло с вашите желания и вкусове. 

За вас работи екип от професионалисти, които са отдадени на работата си и влагат цялата си енергия в създаването на истинските емоции и усмивки по лицата на хората.

__________________ ׂׂૢ་༘࿐

Нашите услуги са:

  • Сватбен водещ за вашата сватба. Провеждане на ритуали и сватбени игри с подходяща музика, съобразно изискванията на младоженците - 750 лв. до 950лв.  С възможност на анлийски /испански език -1000лв. до 1200лв.
  • Организиране и водене на изнесен ритуал по индивидуален сценарий – 500 лв. С възможност за водене на английски и испански език – 650лв.
  • Сватбен водещ + водещ за изнесен ритуал - 1400лв.до 1550лв. С възможност на анлийски /испански език - 1550лв.до 1650лв. 
  • Дисководещ + сватбен водещ (за период от 5 часа) - от 1850 до 2200лв. в зависимост от екипа.          С възможност на анлийски /испански език от 2000лв. до 2500 лв.
  • Озвучаване и водене на вашата сватба от професионален дисководещ - от 850лв. до 1500лв. за период от 5 часа
  • Дисководещ + професионален водещ за вашата сватба + водене и озвучаване на изнесен ритуал (за 6 часа от 2500лв. до 3000лв.).           С възможност на анлийски /испански език - от 2750лв. до 3300лв.)

В цените се включва:

  • Индивидуални срещи с младоженците с цел опознаване, уточняване на подробности, запознаване с традициите, изготвяне на индивидуален сценарии и програма за сватбеното тържество.
  • Изработка на удостоверение за сключен граждански брак, което се подписва от младоженците и кумовете по време на церемонията. Дизайнът се изготвя в съответствие с темата на сватбата.

Времетраене на изнесен ритуал: 10-15 мин./ 15-20 при двуезични сватби

Времетраене на сватбено тържество: - 5 часа за водещ и 5 + за DJ. След изтичане на пакета се заплаща оувъртайм.

*За сватби извън гр.София е необходимо да се заплатят и транспортни разходи , както и разноските за нощувка.

Цена на километър пробег 0,55 ст.

*Обявените цени са без включено ДДС

За да получите повече информация или да запазите дата, моля свържете се с нас!

0895099610 - Биляна Цанева 

Биляна Цанева
DJ Slavy
DJ Tony G

Тук можете да се запознаете по-подробно с техния опит и стил на работа.

Споделете радостта в ...
bg_BG