Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com
Сватбени услуги Алегрия

Услуги

Не всеки от вас има нужното време и ресурси, за да събере цялата необходима информация за подготовката на една сватба. Фотографи, ресоторанти, видео, прическа, рокли, ритуали и какво ли още не.

Чудите се от къде да започнете. Ходите по срещи и изложения и събирате необходимата информация.

Колко ли хубаво би било да имате цялата тази информация на едно място и да можете просто да си изберете това , което на вас ви харесва и това, за което сте си мечтали.

Е, нашата работа е точно това- да помогнем на всички вас, бъдещи младоженци, да направите този така важен и дългоочакван ден най- красивия и неповторимия в живота ви!

Важно е само да имате идея и представа какво точно искате и ние ще се погрижим за вас! От избора на дата до цялостната организация на вашия ден - всичко зависи от нас. Нашият екип ще ви предложи качествени и професионални услуги, за да сбъднете мечтите си.

Сватбените ни услуги включват:  водене и организация на изнесени ритуали, цялостна или частична сватбена организация и координация,сватбена декорация, DJ и озвучаване, сватбен водещ, пеещ сватбен водещ, фотографи, видеооператори, изготвяне на програма, заря, сватбени покани, подаръчета за гостите, организиране на музикални и танцови шоу програми, класически и нетрадиционни сватбени торти, шоколадови фонтани и много други.

Вие избирате - ние отговаряме!

Споделете радостта в ...
bg_BG