За нас

SMPF9633фс
Има хора, които обичат да планират, да организират, да въвеждат ред, да контролират, да оптимизират и да довеждат всяко начинание до край.
Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от тези хора, които са призвани да се занимават с организиране на събития и с това да правят хората щастливи.
Страстта ми е да творя и да  създавам добро настроение.

Биляна Цанева

Сватбен водещ и организатор – тел. 0895099610

След дълги години прекарани в пеене и танцуване, преоткрих себе си и разбрах, че организирането и воденето на сватби е онази сладка и приятна работа, която мога да върша с удоволствие.

От вече 10 години се занимавам с организиране на събития, както в България, така и в чужбина. Занимавала съм се с организирането на големи и малки интернационални събития с различен характер – научни конференции, образователни събития, състезания, обучения, семинари и много други.

Както много други момичета, страстта ми към сватбите е била огромна и една от многото ми мечти е била да се занимавам  именно с това – организиране и водене на сватби. Правилният момент обаче дойде, след като организирах своята собствена, мечтана  сватба, както и сватбите на едни от най-близките ми хора. След всички усмивки, които видях на лицата на младите двойки, след всички благодарности, които получих, осъзнах, че това да накараш някого да се усмихне заради теб и да бъде щастлив е безценно. Именно тогава разбрах, че това е моето призвание.

Доверете се на моята интуиция, опит и професионализъм, за да помогна и на вас да  организирате своята мечтана сватба.

Без значение дали искате просто сватбено организиране, определен съвет, координация по време на вашето тържество, водене на ритуал или нещо по-специфично, можете да се доверите на мен и моят екип.

Работя с няколко различи екипа от изключително добри и професионални DJ- и, фотографи, видео оператори, танцови формации и сватбени декоратори, които ще се погрижат за вашия комфорт, добро настроение и улавяне на всички важни моменти от специалният ви ден.

05-3

Марияна Карамаркова

Сватбен декоратор и организатор

Естетика, коректност и отношение, това са основните двигатели за мен, както като човек, така и като професионалист. По това си приличаме и с другите от екипа, и именно това ни дава страхотна енергия и хъс да правим всичко за усмивките на нашите клиенти.  Обичам да творя, да създавам красиви неща и най-вече да работя с цветя, без които една сватба не би била същата. Работата ми като сватбен декоратор и флорист ми помага да показвам себе си в най-добрата си светлина и ме кара да се чувствам изключително щастлива, защото именно чрез моята работа създавам емоции и усмивки на лицата на хората.

249090_3003546503447_760350721_n

DJ Slavy-дисководещ

Казвам се Славчо Иванов и има удоволствието да работя като професионален ДЖ от повече от 20г. Специализиран като DJ на сватбени тържества, фирмени и частни партита,рождени дни, караоке и др. Първите ми стъпки в диджейството бяха през далечната 1997г. След натрупване на опит и знания за своята работа,смяна на много от хитовите заведения в моя роден град Благоевград (Reserve, Underground 2, Opium, City Club, Budha Bar, Sin City,Planeta, The Club, Extreme, Multiplace и др.) реших да създам своя собствена фирма, която нарекох SPS Music Agency. През годините имах честта да бъда организатор и на конкурсите за DJ-и, които бяха и продължават да бъдат много успешни и ценени от аудиторията. Предстоят множество участия в България, Македония, Гърция, Турция, Дубай, Черноморието и др.

DSC_7085

DJ Tony – дисководещ

Казвам се Антони Денински и работя като професионален ДЖ на различни мероприятия повече от 20 години. Имам организирани над 10 национални турнета и около 15 морски по всички курорти на родното черноморие с подкрепата на JIM BEAM, RED BULL, LIFESTYLE.  Освен изяви в България,съм вземал участие и в много български партита в Испания, Австрия и Германия. Моята страст е и винаги ще бъде създаването на добро настроение, затова ако искате един щур и незабравим купон, винаги можете да разчитате на мен.

IMG_7244г

Марияна Ананиева

Сватбен дизайнер

Талантът и желанието да създава красиви неща са нейната сила. От дълги години се занимава с ръкоделие, изработка на бижута, рисуване и декориране.Нейният подход и търпение могат да доведат всеки един проект до успешен край. Тя е готова да ви даде предложение или да направи всеки един сватбен аксесоар или подарък по ваше желание. Притежава дълги години опит и огромно желание да прави хората щастливи със своята работа. Нужно е само да споделите каква е вашата идея и тя ще се погрижи за рализирането й.


Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better