Ще се радваме да ви помогнемwedding@alegriabg.com
Сватбена агенция Алегрия

За нас

Ние от Алегрия сме хора, които обичат работата си и влагат в нея цялата си енергия и емоция. Вярваме, че с много желание, хъс и собствен стил можеш да постигнеш много и да се отличиш от останалите. Затова винаги се стремим да бъдем различни, уникални и открояващи се. Нашият стил и отношение към клиента са това, което ни помага да сбъдваме мечти.

Биляна Цанева

Сватбен водещ и организатор

Здравейте! Моето име е Биляна Цанева и смятам себе си за един от хората, които са призвани да правят хората щастливи! Страстта ми е да творя и да създавам добро настроение. Пея, танцувам и нося в себе си позитивизъм и много добра енергия, която искам да давам на вас - бъдещите младоженци! Вярвам, че преди седем години съдбата ми се усмихна и открих своето призвание. Работя като организатор и водещ на церемонии, сватби и корпоративни събития Обичам всеотдайно своята професия! Чрез нея пробуждам неподправени емоции у хората, докосвам ласкаво сърцата им и им припомням колко красиво място е светът, щом в него присъства любовта.  Чувствам се посланик на любовта! Защото с грижовен подход, неподправен стил и внимание към всеки детайл от персоналните си авторските сценарии, аз и моят екип създадаваме вълнуваща среда в деня на събитието и даваме своя принос за вашето лично щастие в сватбения ден. През последните години имах привилегията да бъда част от приказките на стотици двойки и съм истински щастлива, защото успях да оставя своя отпечатък в сърцата им, така както и те в моето. От малка вярвам в чудеса. И с това, което съм избрала да работя, сякаш сбъдвам чудеса и за другите. 
Прочетете повече
Image

Марияна Карамаркова

Сватбен декоратор

Естетика, коректност и отношение, това са основните двигатели за мен, както като човек, така и като професионалист. По това си приличаме и с другите от екипа, и именно това ни дава страхотна енергия и хъс да правим всичко за усмивките на нашите клиенти. Обичам да творя, да създавам красиви неща и най-вече да работя с цветя, без които една сватба не би била същата. Работата ми като сватбен декоратор и флорист ми помага да показвам себе си в най-добрата си светлина и ме кара да се чувствам изключително щастлива, защото именно чрез моята работа създавам емоции и усмивки на лицата на хората.
Image

DJ Slavy-дисководещ

Казвам се Славчо Иванов и има удоволствието да работя като професионален ДЖ от повече от 20г. Специализиран като DJ на сватбени тържества, фирмени и частни партита,рождени дни, караоке и др. Първите ми стъпки в диджейството бяха през далечната 1997г. След натрупване на опит и знания за своята работа,смяна на много от хитовите заведения в моя роден град Благоевград (Reserve, Underground 2, Opium, City Club, Budha Bar, Sin City,Planeta, The Club, Extreme, Multiplace и др.) реших да създам своя собствена фирма, която нарекох SPS Music Agency. През годините имах честта да бъда организатор и на конкурсите за DJ-и, които бяха и продължават да бъдат много успешни и ценени от аудиторията. Предстоят множество участия в България, Македония, Гърция, Турция, Дубай, Черноморието и др.
Image

DJ Tony - дисководещ

Казвам се Антони Денински и работя като професионален ДЖ на различни мероприятия повече от 30 години. Зад гърба си имам организирани над 10 национални турнета и около 15 морски по всички курорти на родното черноморие с подкрепата на JIM BEAM, RED BULL, LIFESTYLE. Освен изяви в България,съм вземал участие и в много български партита в Испания, Австрия и Германия. А сватбите са били и винаги ще останат моята най-голяма страст, защото това, което обичам да правя е да създавам добро настроение и да радвам хората със своята музика и талант.
Image

Марияна Ананиева

Сватбен дизайнер

Талантът и желанието да създава красиви неща са нейната сила. От дълги години се занимава с ръкоделие, изработка на бижута, рисуване и декориране.Нейният подход и търпение могат да доведат всеки един проект до успешен край. Тя е готова да ви даде предложение или да направи всеки един сватбен аксесоар или подарък по ваше желание. Притежава дълги години опит и огромно желание да прави хората щастливи със своята работа. Нужно е само да споделите каква е вашата идея и тя ще се погрижи за рализирането й.
Споделете радостта в ...
bg_BG