Изнесен ритуал

Искате ли да имате един красив, емоционален и вдъхновяващ изнесен ритуал? Представяте ли си го на открито, в красива градина, на брега на морето, в ресторанта или просто на любимо място?

Тогава сте попаднали на правилното място!

За да бъде денят ви запомнящ се и неповторим, създайте своя собствен сценарий заедно с нашата водеща Биляна, която ще направи вашата сватба уникална, индивидуална и много забавна! Биляна води програмите си на 3 езика – английски, испански и български и има възможност да организира интернационални сватби.

Това, което предлагаме ние е отношение !

Без значение дали търсите организирането на един незабравим изнесен ритуал или перфектният сватбен водещ, който да се погрижи за вашето добро настроение, ние сме насреща.

За да запазите своята дата свържете се с нас – 0895099610

  • Организиране и водене на изнесен ритуал по индивидуален сценарий – 200 лв. С възможност за водене на английски и испански език – цена 250лв.
  • Сватбен водещ за вашата сватба. Провеждане на ритуали и сватбени игри с подходяща музика, съобразно изискванията на младоженците – 300 лв. Водене на английски език – 400 лв.
  • Професионално водене на вашата сватба от водещ + водещ за изнесен ритуал – 490 лв. С възможност на анлийски /испански език – 640лв

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better