Сватбен водещ и DJ за вашето сватбено тържество

Има хора, които просто обичат да доставят радост и веселие на околните, като дават цялата си енергия и време. Е, точно такъв човек е и сватбената водеща и организаторка Биляна. С голям хъс и отношение, тя представя програмите си на 3 езика – английски, испански и български. За вашата незабравимa сватба, тя ще ви подготви индивидуален сценарий, съобразен с вашите вкусове и желания. Без значение дали искате романтичен, забавен, или традиционен  ритуал – тя ще се погрижи за всичко.

Има DJ-и, които винаги допринасят за доброто настроение на сватбеното тържество. DJ Slavy и DJ Тony са точните хора, които винаги ще направят купон, там където отидат. С дългогодишен опит и с много добро настроение те се грижат за вашите желания.

Това, което предлагаме ние е отношение !

Нашите услуги са:

  • Сватбен водещ за вашата сватба. Провеждане на ритуали и сватбени игри с подходяща музика, съобразно изискванията на младоженците – 500 лв. Водене на английски език – 650 лв.
  • Организиране и водене на изнесен ритуал по индивидуален сценарий – 300 лв. С възможност за водене на английски и испански език – цена 400лв.
  • Сватбен водещ + водещ за изнесен ритуал – 750лв. С възможност на анлийски /испански език – 1000лв.
  • Дисководещ + сватбен водещ (за период от 5 часа) – от 1200. до 1400лв. в зависимост от екипа. С възможност на анлийски /испански език от 1350 do 1500 лв.
  • Озвучаване и водене на вашата сватба от професионален дисководещ – от 660лв. до 750лв. за период от 5 часа
  • Дисководещ + професионален водещ за вашата сватба + водене iи озвучаване на изнесен ритуал (за 6 часа от 1600лв. до 1800лв.).С възможност на анлийски /испански език – от 1850лв. до 2000лв.)

 

В цените се включва:

  • Индивидуални срещи с младоженците с цел опознаване, уточняване на подробности, запознаване с традициите, изготвяне на индивидуален сценарии и програма за сватбеното тържество
  • Изработка на достоверение за сключен граждански брак, който се подписва от младоженците и кумовете по време на церемонията. Дизайнът се изготвя в съответствие с темата на сватбата.

Времетраене на изнесен ритуал: 10-15 мин. 15-20 при двуезични сватби

Времетраене на сватбено тържество: – 5 часа за водещ и 5 + за ДЖ. След изтичане на пакета се заплаща овъртайм.

*За сватби извън гр.София е необходимо да се заплатят и транспортни разходи , както и разноските за нощувка.

Цена на километър пробег 0,5ст.

*Обявените цени са без включено ДДС

За да получите повече информация или да запазите дата, моля свържете се с нас!

0895099610 – Биляна Цанева 

Това, което предлагаме е персонално отношение към всеки един от вас, за да можем да направим една по-специална и запомняща се сватба за вас и вашите семейства!

SMPF9633фс

Биляна Цанева, организатор и водещ

dj slavy 3

DJ Slavy, дисководещ

1973278_599747060097221_123265742_o

DJ Tony, дисководещ

.

Close
Please support the site
By clicking any of these buttons you help our site to get better